І
0
Глобальний Маркетплейс!
Додати

Електронні сигарети

ДОДАТИ ВІДПОВІДЬ
0 відповідей 14.01.23

Опис теми:

Шукаю магазин, де можна купити електронні сигарети одноразки. В ідеалі, якщо цей магазин розташований у Житомирі. Хоча, якщо це інтернет магазин, теж підійде.

Відповіді

Я замовляю одноразки Elf Bar у офіційного дитсртиб'ютора в Україні  магазину VapeHub https://vapehub.org/odnorazky/elfbar . У цього виробника мені подобається якість самих одноразок, компактний розмір та зручніст використання, а також насиченість смаку. Крім того, ціна помірна. Якщо не помиляюся, офлайн магазин є в Житомирі. Можете подивитися на сайті адресу.

Відповісти

О, це супер, що в Житомирі є офлайн магазин. Все одно краще і піти подиивтися, ніж замовлятив інтернеті. А стосовно того, що порекомендували виробника одноразок, дякую. Адже саме із таким товаром я ще не мала справи, тому трохи складно вибирати.

Відповісти

Написати відповідь

Також переглядають

Найактивніший користувач

Константин Лукашенко
1 відгук

Константин Лукашенко

Интернет-магазин IMTECH

1 відгук
"посчастливилось" приобрести в этом интернет магазине гарнитуру . Что могу сказать, при том, что товар был указан "в наличии" доставить мне го смогли аж на следующий день вечером . Скорее всего его попросту не было или оперативностью этот магазин не блещет. Но это второстепенно и можно было бы закрыть глаза. Проблема оказалась в другом . Гарнитура была с браком . Т.е. сами наушники работают хорошо...

Відгук дня

Константин Лукашенко
1 відгук

Константин Лукашенко

Интернет-магазин IMTECH

1 відгук
"посчастливилось" приобрести в этом интернет магазине гарнитуру . Что могу сказать, при том, что товар был указан "в наличии" доставить мне го смогли аж на следующий день вечером . Скорее всего его попросту не было или оперативностью этот магазин не блещет. Но это второстепенно и можно было бы закрыть глаза. Проблема оказалась в другом . Гарнитура была с браком . Т.е. сами наушники работают хорошо...
Відповісти на 0 цитованих повідомленьСкасувати